Δευτέρα, 10 Μάιος 2021
A+ R A-

ΚΑΡΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ 
 Η επαγγελματική κάρτα σας είναι η πρώτη και βασική εικόνα που βλέπει κάποιος για εσάς ! Για αυτό το λόγο στην Print Time δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στον σωστό σχεδιασμό και την  ποιοτική εκτύπωση.
 Μπορείτε να επιλέξετε για τις κάρτες σας διάφορα είδη χαρτιών όπως απλό mat , velvet , illustration και πιο ειδικά όπως σαγρέ,μεταλιζέ, conqueror και πολλά ακόμη.
 Επίσης εκτός από την απλή εκτύπωση μπορείτε να επιλέξετε και ειδικές τεχνοτροπίες  για ποιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα  όπως :

  κάρτες με τεχνική SPOT UV ( τοπικό UV) κάρτες ανάγλυφες (Αναγλυφοτυπία)
                         κάρτα spot UV ανάγλυφη κάρτα
     
  κάρτες με Ασημοτυπία, Χρυσοτυπία κάρτες με τεχνική LetterPress
(εκτύπωση σε τυπογραφική πρέσσα)
  κάρτα χρυσοτυπία

Είδη χαρτιών για ειδικές εκτυπώσεις καρτών

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ

ο προσκλητήριο αποτελεί μια βασική απόφαση στην διαδικασία ενός σημαντικού γεγονότος στην ζωή σας , αφού δίνει μια πρώτη εικόνα τόσο χρηστική όσο και αισθητική στους καλεσμένους σας και αποτελεί ενθύμιο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από μεγάλη ποικιλία σχεδίων , χαρτιών και τεχνοτροπιών για να δημιουργήσετε το δικό σας απλό ,πολυτελές ή ιδιαίτερο αλλά πάντα μοναδικό προσκλητήριο.

 Στα προσκλητήρια γάμου & βάπτισης έχουμε την δυνατότητα να δημιουργήσουμε extra τεχνοτροπίες εκτός της κλασσικής εκτύπωσης, όπως:

  προσκλητήριο γκοφρε Γκοφρε μονογράμματα ή σχέδια:
η γκοφρε επεξεργασία δίνει την δυνατότητα του "φουσκώματος " του χαρτιού με το μονόγραμμα ή το σχέδιο που έχετε επιλέξει.
     
  προσκλητήριο ασημοτυπία Ασημοτυπία-χρυσοτυπία:
είτε σε κείμενο, είτε σε μονογράμματα η ασημοτυπία-χρυσοτυπία δημιουργεί μια διαφορετική αισθητική στο τελικό αποτέλεσμα που επιθυμούμε.
     
  προσκλητήριο ασημοτυπία,χρυσοτυπια γκοφρε Ασημοτυπία χρυσοτυπία/γκοφρε: μπορεί να συνδυαστεί με την γκοφρε επεξεργασία  ειδικά σε μονογράμματα
Ανάγλυφα γράμματα: δημιουργούνται με την χρήση ειδικής σκόνης αμέσως μετά την εκτύπωση του κειμένου ή των μονογραμμάτων. Έτσι, έχουμε ως αποτέλεσμα γυαλάδα και ανάγλυφη υφή του θέματος  μας.
     
  προσκλητήριο ανάγλυφο

Ανάγλυφα γράμματα:
δημιουργούνται με την χρήση ειδικής σκόνης αμέσως μετά την εκτύπωση του κειμένου ή των μονογραμμάτων. Έτσι, έχουμε ως αποτέλεσμα γυαλάδα και ανάγλυφη υφή του θέματος  μας.

 Επισκεφθείτε το κατάστημά μας και επιλέξτε ή δημιουργήστε το προσκλητήριο που σας ταιριάζει.

ΕΝΤΥΠΑ

Εκτυπώνουμε διαφημιστικά έντυπα  με δικό σας στήσιμο ή με δική μας επιμέλεια μακέτας,  που θα προβάλουν με τον καλύτερο τρόπο τον επαγγελματικό ή εταιρικό σας σκοπό, την δραστηριότητα ή την εκδήλωση.
Δημιουργούμε για εσάς:

  Εταιρικά διαφημιστικά έντυπα
(brochure)

Έντυπα εστιατορίων-ψητοπωλείων

(μενού-τιμοκατάλογος)

                            
  Flyers (φειγ-βολαν-φυλλάδια) Folders    
 
  Αυτοκόλλητα Ημερολόγια
 

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ

Η εκτύπωση και χρήση επιστολόχαρτων και φακέλων με τα λογότυπα και τα στοιχεία της επιχείρησής σας, προσδίδει στην εταιρική σας αλληλογραφία καθώς και στον τρόπο που καταγράφετε τις παραγγελίες σας σοβαρότητα και επαγγελματισμό.

Εκτυπώνουμε για εσάς καλαίσθητα επιστολόχαρτα , φακέλους και έντυπα παραγγελιών - προσφορών-σημειώσεων σε διάφορες ποιότητες χαρτιού και μεγέθη.

ΕΝΤΥΠΑ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ

Εκτυπώνουμε τα τιμολόγια ,τις αποδείξεις και λοιπά έντυπα για  λογιστική χρήση, με το εμπορικό σας σήμα και τα στοιχεία της επιχείρησής σας, για μια πιο επαγγελματική εικόνα στα λογιστικά σας έγγραφα.

ΑΦΙΣΕΣ

Εκτυπώνουμε τις αφίσες σας σε όλα τα μεγέθη που υπάρχουν, σε όλα τα βάρη χαρτιών, από 1 έως 4 χρώματα cmyk ή pantone.

Επιλέγουμε μαζί την καταλληλότερη διάσταση ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε και το βάρος του χαρτιού ανάλογα με τη χρήση( για εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο). Ειδικές τιμές για μεγάλες ποσότητες...επικοινωνήστε μαζί μας για μια προσφορά!

Βρείτε μας εδώ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Print Time Εκτυπώσεις

 

Λέλας Καραγιάννη 51 , Λυκόβρυση

   
2102812914
   
info@print-time.gr